Herregud, på onsdag har jeg frisørtime! Blir deilig med litt forandring, for håret mitt er helt umulig for tiden. Jeg er så lei av fargen jeg har nå, så planen er å bli blond - og nei, vi snakker ikke hvitt. Bare litt lysere enn det jeg er nå, og jeg er jo egentlig naturlig blond så tror det blir bra! Ettersom jeg retter håret hver dag skal jeg høre med frisøren om hun tror at håret mitt vil tåle blekingen, og hvis ikke - da fargere jeg det litt mørkere. Så forandring blir det uansett! Haha, jeg og det håret altså.. Er et evig spørsmål om jeg skal gå lysere eller mørkere hver gang! 

Og såå mange bra spørsmål dere har kommet med til spørsmålsrunden! Jeg gleder meg til å svare dere :-) Fortsett å still spørsmål! Svarer i løpet av neste uke!

Nå skal jeg se på serier, spise noe digg, kanskje skrive litt og slappe av resten av dagen. Dagen i dag er ikke så altfor bra, og jeg føler meg egentlig ganske dritt. Noen dager må jo være sånn også, eller hva? Da er det viktig å tenke på ting og gjøre ting man blir glad av! Vi blogges om litt, fine leserene mine ♥

Postet av: Nanna
Hadde vært såååå fint om det ble lit blondere!! og kanskje litt kortere også 😍😍 <3
23.10.2016, 13:33
Postet av: CAROLINECF
Nanna: <3<3 gleder meg til å vise dere resultatet!
24.10.2016, 17:01
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits