Hei dere! Jeg må starte med å takke for de fine kommentarene og ikke minst meldingene jeg fikk fra dere igår, jeg setter så stor pris på dere! Tusen tusen takk! Jeg skal bli mye flinkere til å svare dere i kommentarfeltet fremover, så vi kan kommunisere der. Tror det blir bra :-) 

I dag våknet jeg tidlig, i hvert fall tidligere enn jeg pleier, haha. Startet dagen med havregrøt og How To Get Away With Murder, en ny serie jeg har startet på ettersom jeg har sett ferdig alt av The Blacklist!  Så var det en tur på posten, og nå sitter jeg å svarer på mail og skriver regnskap mens jeg har på Keeping Up With The Kardashians i bakgrunnen. 

Over til noe annet! Her om dagen fikk jeg en pakke i posten, som inneholdt denne døds fine vasen fra Kähler. Den er så fiiin! Jeg så et bilde av den på Instagram for en god stund tilbake og har villet hatt den siden. Jeg syns den passer så godt inn på rommet mitt! Jeg bor jo med pappa så vaser er ikke akkurat det vi har mest av, om jeg kan si det sånn! Haha! Da må man ta sakene i egne hender! Jeg fikk også med to lys fra Voluspa som lukter døds godt. Jeg har fått svart silke sengetøy så prøver å få inn litt småting i svart slik at det passer sammen, og da var disse lysene perfekte. Deilig med litt nye forandringer på soverommet! Alle tingene er fra RoyalDesign.no.

Nå skal jeg skrive ferdig regnskapet og spise litt før jeg skal møte Thea! Vi blogges snart, smask


Omaggio vase fra Kähler. Utsolgt i sølv, men kan kjøpes i "perlemor" HER.


Lys fra Voluspa med brennetid på 50 timer, kan kjøpes HER.

/ sponset produkter

Postet av: Lilli
Så fint :)
19.10.2016, 16:04
URL: http://lillisverden.com
Postet av: Vilde
Den er jo så herlig! Flott interiør du har :D
19.10.2016, 20:04
URL: http://f4shi0n.blogg.no
Postet av: Kristine Larsen
Åhh love <3
19.10.2016, 21:13
URL: http://kristinelarsenn.blogg.no/
Postet av: Sara
Kan du ha romtour eller noe av resten av rommet ditt også? Du har det så fint<3
22.10.2016, 12:09
Postet av: CAROLINECF
Sara: Tusen takk! Ah, mange som har spurt om det i det siste! Kanskje jeg skal lage en video? Har så lite rom så vet ikke hvor spennende det kan bli, men i will try <3 klem!
22.10.2016, 12:14
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Victoria Larsen
Såå fine bilder! Nydelig stil :D
24.10.2016, 20:09
URL: http://viccctoria.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits