God morgen fininger! Dere husker kanskje at jeg har skrevet om Desenio før? Jeg tenkte å tipse dere om siden enda en gang nå som det snart er jul! Desenio er en side som selger døds fine posters og rammer i alle mulige størrelser. Her kan du få alt fra tegninger til bilder, fantastiske quotes, kart, byer, hester, løver, eiffeltårnet, frihetsgudinnen, svart, hvitt, grønt, rødt, you name it! Her kan du bla i det uendelige og finne noe til en hver smak! Leveringstiden er på 3-5 dager, noe jeg vil si er utrolig raskt - og ikke minst er prisene lave. Du får mye for pengene! Har du ikke peiling på hva du skal kjøpe i julegave til pappa, kjøp et døds fint bilde av et anker han kan ha på hytta. Julegave til mamma? Kjøp noen fine bilder til å ha på kjøkkenet av feks frukt og en poster om vin. Kjenner du noen som nettopp har født, kjøp et koselig lite bilde til å ha på barnerommet! Her er det altså bilder som kan passe til hvor som helst! Jeg har gitt en poster i gave før faktisk, og jeg har også hjulpet en venninne med å finne bilder hun kan ha på veggene etter hun flyttet for seg selv fra denne siden! 

Selv har jeg allerede tre posters fra Desenio på mitt soverom. Et Prada bilde over sengen, og to bilder som står på kommoden. Jeg elsker disse bildene, og jeg syns personlig at Prada bildet gjør noe med hele rommet. Det hadde blitt så.. tomt uten? Jeg digger det, og jeg kan love dere at leiligheten min blir fylt opp av disse bildene når jeg flytter for meg selv! Jeg slenger med favorittene mine fra siden akkurat nå så dere kan se, altså hello?? Se så utrolig fine alle bildene er? Jeg vil fylle veggene mine med disse ♥

Ved bruk av rabattkoden "collett25" får dere 25% på alle posters, rabattkoden gjelder fra 18. - 20. Oktober!

 

/ i samarbeid med Desenio

Postet av: Vilde
Ouh herlig, skikkelig mye fint jo! Takk for tips :D
18.10.2016, 21:17
URL: http://f4shi0n.blogg.no
Postet av: CAROLINECF
Vilde: ikke sant? Gleder meg til å stappe veggene mine fulle med bilder herfra når jeg flytter for meg selv :-)
18.10.2016, 22:36
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits