har jeg...

♥ kjøpt inn litt ny sminke, fikset neglene mine på The Skin Frogner, fikset vipper og bryn på Brow Rehab, drukket vin med gode venninner, spist god mat, fått en ny favoritt jakke, vært med kjæresten, vært i Oslo, gått turer i det fine høstværet ♥

De to siste ukene har vært fantastisk. Alle bladene i tusen farger som faller mot bakken, den kalde vinden, mørket. Jeg liker det. Men jeg kjenner jeg gleder meg litt for mye til vinteren. Snøen. Julen. Ah, jeg gleder meg. Heldigvis er det ikke lenge til, og det pleier å gå så fort - tiden mellom Oktober og Desember. Jeg har ikke så veldig mye mer interessant å komme med for øyeblikket, haha. Jeg har tidenes skrivesperre akkurat nå så vi får blogges senere. Jeg ville bare gi fra meg et lite pip, så dere vet jeg fortsatt er her! Jeg har skrevet ferdig et par innlegg til dere, så de blir postet senere! 

Postet av: Kristine Larsen
Du ser ALLTID bedre ut for hver gang jeg besøker bloggen din/du oppdaterer, er helt sykt<3
13.10.2016, 20:22
URL: http://kristinelarsenn.blogg.no/
Postet av: CAROLINECF
Kristine Larsen: Åh, nå ble jeg utrolig glad! Tusen takk for en så hyggelig kommentar <3
14.10.2016, 00:17
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Vilde
ååh så herlig! :D
13.10.2016, 22:17
URL: http://f4shi0n.blogg.no
Postet av:
kan vi få se kjæresten din? <3
15.10.2016, 13:13

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits