De som kjenner meg og de som har lest bloggen min en stund vet hvor høyt jeg elsker å shoppe! Jeg elsker spesielt å shoppe på nettet, meeen - det kan fort bli dyrt, som dere sikkert vet! Her kommer frakt, og gudene vet hva i tillegg så derfor ble jeg så utrolig glad da jeg fant denne siden jeg skal tipse dere om nå: Rabble.no. 

Jeg vet at mange av dere er like glad i å nettshoppe som meg, så nå skal jeg fortelle dere litt om hva Rabble.no faktisk er! Rabble er en nettside der du kan finne rabattkoder, salg, kampanjer og tilbud på dine favorittbutikker på nett. De har butikker som blant annet: Nelly, Ellos, NA-KD og Coverbrands, som passer meg perfekt ettersom jeg shopper som en gal på Nelly sånn ca hver gang jeg får lønn, haha. Får aldri nok! Det som er så genialt med rabble er at ved å kun registrere seg på siden (gratis, selvfølgelig) så får du tilsendt en haug av rabatter på mail, og hvem takker vel nei til å spare litt penger når man først skal shoppe? Man trenger ikke nødvendigvis å registrere seg, du kan også bare gå inn på rabble.no for å sjekke rabattene de har - men om du registrerer deg, så får du de beste rabattkodene rett i innboksen! 

Dere husker kanskje for litt siden, da jeg skrev ett innlegg med en rabattkode med hele 50% på nelly? Rabattkoden fant jeg på Rabble. Hver gang jeg skal shoppe nå titter jeg innom Rabble først, for å se om det er noen penger å spare! For øyeblikket har Rabble flere fantastiske rabatter på Nelly. Du kan blant annet få 20% på Nelly brands, Only, Vero Moda og Vila, og ikke minst - 15% på hele Nelly!  

Nedenfor ser dere mine favoritter fra Nelly for øyeblikket, og alle plaggene kan man få 15% på! Jeg har allerede bestilt bodyen, og vurderer å klikke hjem noen av de andre plaggene neste gang jeg får lønn! Den beige hettegenseren ser såå deilig ut, og den svarte oversizede genseren hadde blitt utrolig kul med et par lårhøye støvletter! 

/ i samarbeid med Rabble

Postet av:
Hei Caroline!

Det ville være drittkult om du ville lage en vlog! Muligens en makeup toturial? :-)

BTW. Du er sykt snill!
04.10.2016, 15:50

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits