I dag har det vært en veldig avslappet dag! Jeg startet med å hoppe i dusjen, sette meg ned i sofaen med en kopp te og en ny bok, "Hekta på et håp om kjærlighet". Overskyet og tykk tåke utenfor de store vinduene i leiligheten. Det føltes veldig fredfullt og fint. Jeg liker når det begynner å bli litt kaldere i luften og tåke. Jeg aner ikke hvorfor, men det er en behagelig følelse. Jeg leste til jeg kom på side 100! Denne boken altså. Jeg skal fortelle dere mer når jeg har lest den ferdig. Så var det i full gang med vasking og støvsuging. Jeg får nemlig besøk av et par venninner i kveld. Vin, latter og gode venninner - da kan ikke fredagskvelden slå feil vel?? 

Nå sitter jeg fikset og klar nede i leiligheten til Thea. Vi venter på at tomatsuppen skal bli ferdig så vi får fått i oss litt mat før resten av jentene kommer og vi skal opp til meg! Kjenner jeg meg selv rett blir det nok knipset et par bilder i løpet av kvelden så jeg viser dere imorgen! Senere i kveld kommer det et innlegg som jeg har forhåndsskrevet, "15 ting som gjør meg glad". Liste innlegg føles så mye lettere å skrive. Lister lister lister. Jeg elsker det. Jeg har lister på alt mulig fordi jeg er en utrolig vimsete person! Da er lister for å huske ting perfekt. Nå bare babler jeg, så vi får blogges senere! Jeg håper dere alle får en fantastisk fredag ♥


Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits