Hvilken dag er det i dag? Tirsdag? Haha, jeg går helt i surr. Det er vel sånn det føles når man har friår antar jeg, at tiden flyr og du har overhode ikke peiling på dato eller dag. Jeg kjenner at dette friåret, det har jeg trengt så utrolig lenge. Det har hjulpet meg på så mange måter allerede, og jeg kjenner at motivasjonen for.. ja, egentlig alt har steget. Jeg har hele tiden lurt på, hva er det jeg egentlig vil gjøre? Hva er det jeg vil etter videregående? Skal jeg dra utenlands? Når skal jeg flytte for meg selv? Hvor? Når? Alle disse spørsmålene har rett og slett gått som en mixmaster i hodet mitt. Dere kjenner dere kanskje igjen? Jeg tror hvertfall at jeg har kommet nærmere svarene, og det føles så deilig. 

I dag har jeg fått jobbet litt med mail, sendt fakturaer, jobbet med en del blogginnlegg, ryddet rommet og litt slikt. Deilig å få det unnagjort! Nå sitter jeg godt plassert i sengen min mens jeg blogger, hører på musikk og irriterer meg grønn av en flue som surrer rundt hodet mitt. Straks skal jeg begynne å sminke meg for og så gå en tur på butikken for å handle inn til middag. Jeg står nemlig for middagen i dag, planen er å lage en rett med scampi! Den retten er så utrolig god, og veldig lett å lage! Jeg tenker jeg kan dele oppskriften med dere senere :-) Vel, nå må jeg komme i gang. Vi blogges om litt, fininger. Jeg var forresten innom Brow Rehab igjen forrige uke og fikk fikset vippene mine av min faste vippestylist, Nina! Hun er så utrolig flink, og super søt! Sjekk ut instagrambrukeren hennes: nina_w_lashartist. Hun holder til i Bergen på Beautylondon og i Oslo på Brow Rehab. For å bestille time hos henne i Oslo, ring: 225 51 600 eller send en mail til booking@browrehabsalons.no!
 

Postet av: RebeccaHasselgard
Hørtes deilig ut å få unnagjort noen ting, og friår kan være supert for å tenke ut hva man vil bli og prøve nye ting! :)
14.09.2016, 20:02
URL: http://www.rebeccahasselgard.blogg.no
Postet av:
Så fine vipper! Snakker Nina Williams norsk?:)
14.09.2016, 20:31
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Tusen takk! Nei, hun snakker engelsk :-)
14.09.2016, 21:10
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits