// i samarbeid med Glossybox

Glossybox er en boks som inneholder 5 overraskelser innenfor skjønnhet, som du får rett hjem i postkassen en gang i måneden! Produktene kan være hva som helst innenfor skjønnhet, så her kan du få både sminke, hudpleie og hårpleie. De har uendelig med samarbeidspartnere, blant annet bareMinerals, Calvin Klein, Carmex, Clarins, Elisabeth Arden, ghd, Got2b, lush og NYX for å nevne noen - så innholdet i boksene er utrolig bra! Det jeg syns er så fint med Glossybox er 1. jeg får en pakke i måneden med sminke - pakker i posten i seg selv er morsomt, og det er alltid fint med noe nytt i sminkebagen. 2. så får jeg testet produkter jeg mest sannsynlig ikke hadde tenkt over å kjøpe selv! Dette er perfekt for å unne seg litt luksus en gang i måneden, eller gi i gave til en venninne eller mor! Det er også mulig å få kjøpt "The Man Box" - som selvfølgelig inneholder produkter til menn. 

Når du starter og abonnere kan du også fylle ut din egen skjønnhetprofil slik at innholdet i boksen blir tilpasset så det passer deg!

Prisen på en glossybox er 139kr måneden og det er fri frakt! Er ikke det fantastisk?? For å lese mer om denne drømmeboksen, klikk deg inn her♥ Oat Cream Delicacy, bodylotion mot tørr og sensitiv hud fra Garnier Respons. Inneholder havrekrem og mandelmelk som har pleiende og beroligende egenskaper. Svak duft av blomster, vanilje og mandel. 

♥ Øyenskygge refill, fra det italienske varemerket Nabla Cosmetics - i farge "Ground State". Produktet er 100% vegansk.

♥ 3-in-1 Mask, fra This Works. En maske, fuktgivende krem og primer i ett som hydrerer og jevner ut hudtonen med en fantastisk glød!

Vegansk leppestift, fra Medusa's make-up - i farge "Sugar Daddy". 

♥ Brow Duo Pencil, fra Model Launcher Cosmetics - i farge "Light brown". En øyenbrynspenn som markerer og gir form til øyenbryn. Produktet er høypigmentert med et naturlig resultat som varer hele dagen!

Postet av:
Så fine produkter :)
14.09.2016, 19:33

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits