// sponset opphold


Dette er hotellet vi bodde på når vi var i Gøteborg! Ser det ikke ut som en drøm? Det var så fint at jeg nesten ikke har ord. Hotellet heter Sankt Jörgen Park og ligger et lite stykke utenfor sentrum. Det at det ikke ligger i sentrum er etter min mening bare flott! Da slipper man bråk og mas, og det er uansett super enkelt å komme seg dit - ca 15 minutter med buss, og buss holdeplassen ligger kun 3 minutter unna hotellet. På hotellet kan man blant annet spille golf (det er golf bane rett utenfor), spise god mat på en av restaurantene, ta en drink i baren, trene med pt, dra på spa eller rett og slett bare sove der for å unne seg litt luksus! 

Som jeg fortalte i innlegget om Gøteborg så var vi både på spa ritual og fikk massasje, og det kan jeg anbefale på det høyeste! Så lett i kroppen har jeg ikke vært på så lenge jeg kan huske! Vi fikk også en døds fin suite som dere kan se på bildene over. Det var riktig nok litt vanskelig å få tatt bra bilder ettersom jeg klarte å ta med feil linse til kameraet, men dere ser i det minste noe! Døds stort rom med 2 verandaer, gigantisk hotellseng med masse puter, badekar, himmeldusj, drikke og snacks som følger med i romprisen, fjernkontroll til å trekke for gardinene, og det var til og med en tv "nede i" kanten på sengen, slik at man bare trykket på en kontroll også ble tv'en heist opp - haha, jeg ble såå fascinert over det. 

Det var døds god mat, og ikke minst - utrolig hyggelige ansatte! De ansatte var så blide og vennlige, og var det noe vi lurte på så hjalp de til! Vi fikk jo til og med velkomst gave fra hotellet som jeg skrev i det andre innlegget, jeg vil si det er utrolig god kundeservice! Neste gang jeg skal til Gøteborg så skal jeg definitivt tilbake hit. Mer klarer jeg ikke å forklare med ord, det må egentlig bare oppleves! Jeg fikk riktig nok oppholdet sponset, men det var med god grunn at jeg valgte akkurat dette hotellet - så da vet dere det! :-) 


Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits