Da var helgen over, og fy - så bra Findings var! Helgen gikk over all forventning og jeg koste meg så sinnsykt mye. Fredag morgen tok vi toget inn til Oslo og fikk sjekket inn på hotellet. Vi bodde på Radisson Blu Oslo Plaza fra fredag til lørdag, og det var såå fint. Vi bodde i 30. etasje så dere kan kanskje tenke dere den utsikten vi hadde? Det var helt utrolig! Når vi kom inn på rommet var det fult kjør med sminke og noen glass vin i morgenkåpen før vi møtte noen venninner for å dra til Bislett stadion. Det var så bra stemning og så mange hyggelige mennesker, hele kvelden var utrolig hyggelig. Ikke minst var det veldig morsomt å se David Guetta, Kygo og Oliver Heldens! Jeg tok dessverre ikke så mange bilder ettersom det regnet såpass mye begge dagene, men jeg fikk knipset noen som dere ser over! 

På lørdag måtte vi pakke og sjekke ut, for å sjekke inn på et annet hotell. Vi sjekket så inn på Clarion Hotel Royal Christiania, og hadde god tid til å slappe av. Vi bodde heldigvis på samme hotell som Helene og Jorun så etterhvert fikk vi i oss litt mat også var det klart for dag 2! Lørdagen var bra, men ingenting slår fredagen. Herregud så morsomt vi hadde det! Tusen takk til mine gode venninner for et så godt selskap, og ikke minst tusen takk til Findings for en fantastisk helg! Findings, vi sees igjen neste år, uten tvil! 

Postet av: Henriette Celin
Så veldig artig ut! heldig som fikk oppleve de artistene (:
23.08.2016, 14:54
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: Katrine- kosthold & trening
for noen herlige bilder! :D
23.08.2016, 14:55
URL: http://katrinekri.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits