// i samarbeid med beconfident

For litt siden fikk jeg en ny tannbleking i posten fra Beconfident, som jeg må tipse dere om! Jeg har prøvd den en liten stund nå, og den funker som bare det. Jeg så forskjell allerede fra første behandling, og etter noen behandlinger til er tennene mine blitt utrolig hvite! Jeg har prøvd mange tannblekninger opp igjennom, ettersom at et fint og hvitt smil er noe av det første jeg legger merke til på en person, men jeg må si at tannblekingen fra Beconfident skiller seg ut. 

Jeg fikk tilsendt deres deluxe pakke som inneholder en startpakke, tanngloss, tannblekingspenn og en tannkrem. Produktene kan enten kjøpes hver for seg eller så kan du få hele deluxe pakken her til kun 795kr! 


​♥ Tannbleking starter kit: er veldig lett å bruke, viser forskjell allerede fra første behandling og ble kåret til best i test av Klikk mote i 2013. Det følger med 3 munnskinner og en tannblekingsgel som holder til ca. 10 behandlinger. Slik gjør du det: 1. Kok opp vann i en liten kjele for å så dyppe munnskinnen opp i. Hold den i vannet i ca 3 sekunder, rist av vannet og plasser skinnen på den tannraden du vil bleke. Avslutt med å skylle skinnen i kaldt vann. 2. Klipp av plastholderen på munnskinnen og børst tennene lett uten tannkrem (dette skal gjøres før alle behandlinger). 3. Påfør gelen på munnskinnen og ta den på den rekken du vil bleke. (Begge radene kan blekes samtidig). 4. La den virke i 15 minutter. 5. Ta ut skinnen og spyl med vann. Børst deretter tennene uten tannkrem. 6. Gjennta behandlingen en gang pr dag i 10 dager, eller til du er fornøyd med resultatet. Starter kitet kan kjøpes her til 495kr. 


♥ Tannblekingspenn: er perfekt å ha med på farten! Denne pennen rengjør og frisker opp det hvite smilet. Har du vært ute å spist med noen venninner er det bare å ta opp denne, pensle over tenne og vips! Så er alle flekker fra mat og drikke borte, og du har et fint hvitt smil igjen! Denne begynner å virke umiddelbart. Den kan kjøpes her til 295kr.


Tanngloss mint: gir et skinnende smil, samtidig som den beskytter emaljen mot tannsten og misfarging. Helt enkelt, den påføres på en tannbørste og så er det bare å børste i vei! Veldig god mint smak. Kan kjøpes her til 189kr. 

♥ Supersmile tannkrem: er en tannkrem som hjelper deg med å bevare det hvite smilet etter tannbleking. Kan kjøpes her til 159kr. 

Anbefaler å ta tannblekingen på kvelden ettersom du burde unngå juice, te, kaffe og andre fargede drikker 4 timer etter behandlingen! Skulle det være noen spørsmål er det bare å spørre kommentarfeltet, som alltid :-) Har du prøvd tannbleking før? Isåfall hvilken, og hvordan syns du den var? 

Postet av: Henriette Celin
Ja, men syntes ikke den funket så bra. Prøvde Cocount Splash Pulling eller hva den het (:
22.08.2016, 18:24
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: Marie Oma
Nei, jeg har ikke prøvd før, men vurderer å kjøpe en for å teste :))
23.08.2016, 10:22
URL: http://moex.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits