1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Det kan jeg ikke huske, jeg skriver veldig sjeldent på papir men det siste jeg skrev var på notater på Iphonen der jeg har skrevet en ønskeliste med ting jeg ønsker meg for tiden. Jeg har sett såå mye fint så jeg tenkte jeg like gjerne kunne skrive ned tingene og etterhvert som jeg kjøper det tar jeg det bare vekk fra listen. Jeg har mine tanker om at familien min er veldig lei av kun få "penger" som svar når de spør om hva jeg ønsker meg til jul, så kanskje de får en liste denne julen for en gangs skyld! 

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Kjæresten min. 

3. Hva har du alltid i vesken? Ørepropper, mobil, tyggis, snus, lommebok, nøkler, parfyme, håndkrem og solbriller. 

4. Hvilken film så du sist? Rise of the planet of the apes!

5. Hvem ringte du sist? Thea.

6. Hvem ringte deg sist? Thea, haha. 

7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? "Du sier det hvertfall 50 ganger hver dag haha" 

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg er en person som hater å sende meldinger, ringe derimot - elsker jeg. Da hører jeg stemmen til den jeg snakker med samtidig som jeg får gjort ting mens jeg snakker i telefonen! 

9. Hva er ditt favorittsted? Huff, det var egentlig et vanskelig spørsmål. Av de stedene jeg har vært må det være Roma og California!

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hvor som helst når det er mørkt. Jeg er så paranoid at gud... 

11. Når så du moren din sist? For noen dager siden. Jeg vet ikke om jeg har skrevet det tidligere, men hunden vår (Balder) bor hos Mamma men den er her innimellom! Så sist jeg så hun var når hun skulle hente den etter at jeg hadde hatt den litt. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Himmel på jord av Kurt Nilsen. Den er så fin, og det er ingen jul uten. 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt. Jeg har såvidt skrevet om det tidligere, og dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje at jeg skrev et innlegg rundt juletider og skilsmissen for en stund tilbake. Jeg taklet skilsmissen ganske dårlig ettersom at det kom på toppen av mange andre ting, det var absolutt en veldig dårlig periode i livet mitt men heldigvis er alt veldig greit nå! 

15. Har du noen piercinger? I navlen, og hull i ørene.

16. Norge på sitt beste? Det må være på sommeren. Det er lite som slår norsk sommer, det skal sies. Norsk sommer for meg er å være på sørlandet, spise sjømat, være med familie, drikke vin, grille marshmellows og spille kort på kvelden, og rett og slett slappe av med de nærmeste. Det er så herlig. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg var et barn som hadde mye mareritt. Det er tre mareritt jeg husker veldig godt og det er: 1. Jeg, mamma og pappa bodde i et slott som en dag fikk en type forbandelse over seg (haha sett for mye på film kanskje??), så alt gikk fra å være hvitt og rosa med mange søte fugler til å bli mørkt, tåkete og mørke grønt. På kvelden kom det masse skapninger (kan minnes om troll) som var slemme som skulle ødelegge slottet vårt og prøve å drepe mamma og pappa. Jeg våknet alltid av at jeg gråt, for å si det slik. Hvordan dette i det hele tatt kunne dukke opp i tankene mine mens jeg sov - jeg har ingen anelse. 2. Jeg hadde ofte mareritt om at jeg hadde mistet en av fortennene mine. Jeg gikk en gang inn til den ene søsteren min og snakket med hun mens jeg gråt, og var helt overbevist om at den ene fortannen min var borte, og dette gjorde jeg i søvne. 3. Dette marerittet er det nok flere som har hatt: Når du drømmer at du detter ned i et stort svart hull og du bare faller og faller og faller i en evighet, og til slutt våkner du! 

18. Hva gjør deg lei deg? Er det en ting jeg ikke takler, så er det å se feks filmer der et dyr blir drept/mishandlet eller lese om at noen har mishandlet et dyr på nettet. Dette gjør meg så forbanna og lei meg at jeg har ikke ord. Jeg blir også veldig lei meg hvis jeg føler at jeg skuffer en av mine nærmeste eller hvis en av mine nærmeste har det vondt. Det å holde en venninne i armene sine mens hun gråter og klemmer rundt deg, det er faktisk noe av det verste som finnes. 

19. Hva er din beste egenskap? Det må være at jeg er flink til å se en situasjon fra flere sider og at jeg er bryr meg veldig mye om andre.  

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er utroolig sta, og veldig naiv. 

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover i en truse. Jeg forstår meg verken på de som klarer å sove med klær eller de som klarer å sove splitter naken. Ubehagelig begge to, haha. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? 9. 2 hotellputer, 2 vanlige hodeputer og 5 pynteputer. 

23. Hva er det rareste du har spist? Jeg kan ikke komme på noe rart jeg har spist, sånn egentlig. Så da får jeg si blekksprut. 

24. Potetgull eller smågodt? Åh, så vanskelig. Jeg elsker smågodt, men salt og pepper potetgullet fra Maarud er farlig godt.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker! Jeg takler ikke å gå uten for jeg hater føttene mine, og tær generelt haha! 

26. Hva hører du på akkurat nå? Let me love you - DJ Snake, Justin Bieber

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg smakte en kuleis av Kinder i utlandet en gang, har noen av dere smakt den? Finnes den i det hele tatt i Norge noen steder? Isåfall - må ha!! Softis med marengs og hvitsjokolade saus er også en favoritt. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Ingenting annet enn Creme brulee. Og kanskje pavlova, mm. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har virkelig ingen flaks i konkurranser og spill. Jeg husker jeg vant et par Tusenfryd billetter fra Se&Hør da jeg var yngre, og det er den eneste gangen jeg har vunnet noe - av det jeg kan huske!  

30. Liker du kaffe? Nei. Jeg syns frappuccino er godt, med det er det. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Ferskpresset appelsinjuice! 

32. Et sitat du liker? Alt skjer for en grunn! 

33. Kan du spille poker? Overhode ikke! 

34. Hva har du spist i dag? En brødskive og oreokjeks. 

35. Hvilken farge liker du best på neglene? Svart. 

36. Vil du ha barn? Om noen år, ja! Jeg vil ha to, helst en jente og en gutt. 

37. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og litt fransk. Også forstår jeg svensk, men klarer ikke snakke det selv! 

38. Sover du på en spesiell side? Jeg må alltid sove ytterst, og ligge på siden. Det er helt umulig å ligge på magen eller ryggen, og jeg husker dette var det største problemet etter jeg opererte - at jeg måtte sove på ryggen/sitte å sove. Ble lite søvn, ja.. 

39. Fortrekker du havet eller basseng? Av en eller annen grunn så har basseng mye å si for meg når jeg skal på ferie. Har hotellet et fint og stort basseng er jeg solgt, men jeg bader aldri i det. Haha. Så det må nok bli havet! Ingenting er finere enn turkist klart vann. 

40. Hva bruker du helst penger på? Er det lov å svare mat her? 

41. Hva er din favoritt tv-serie? Prison Break, Gossip Girl og Keeping Up With The Kardashians. 

42. Hva skal du gjøre i helgen? I helgen skal jeg til Gøteborg! Herregud, som jeg gleder meg! 

43. Kan du stå på slalom? Jeg har aldri prøvd, så tror det kunne blitt litt av et syn haha! 

44. Har du vært i avisen? Ja, det har jeg. 

45. Har du tatt vare på noen klesplagg fra du var liten? Jeg har en sko, som er såå søt og liten. Og en lue som var til en av dukkene mine, som betyr masse for meg ettersom det var min vakreste mormor som hadde strikket den. 

46. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Jeg tror ikke jeg har en eneste ting på rommet som er rødt. Det nærmeste rødt jeg kommer er en rosa Victorias Secret pose! 

47. Hvor mange søsken har du? 2 storesøstre som er de flotteste i verden. 

48. Har du noen gang vært i en ambulanse? Nei, men jeg har vært vitne til at et par har blitt hentet i ambulanse. Veldig ekkel følelse. 

49. Liker du kinesisk mat? Jeg elsker det! 

50. Når legger du deg om kvelden? Uff, det varierer veldig. Men aldri før 22.00! 

Postet av: Katrine- kosthold & trening
for noen nydelige bilder, er det deg? :)
22.08.2016, 16:00
URL: http://katrinekri.blogg.no
Postet av: CAROLINECF
Katrine: Tusen takk! Det er det :-)
22.08.2016, 16:07
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits