// Sponset produkter

Processed with VSCO with s2 preset

Etter å ha mottatt denne pakken fra samarbeidspartneren min, Nordicfeel, har jeg fått et nytt favoritt sminkeprodukt! Jeg elsker å teste ut ny sminke, samtidig som jeg sjeldent bytter ut produktene jeg er vandt med å bruke. Sånn som feks Dior foundation jeg bruker? Den har jeg virkelig vært så avhengig av og så fornøyd med at jeg ikke en gang har tenkt tanken på å prøve en annen, helt til nå! Nå var det tomt på lager for min faste foundation, så da tenkte jeg at det var på tide å teste ut en ny! 

Versace Bright Crystal - kan kjøpes her. Denne parfymen har jeg skrevet om tidligere, og jeg går virkelig aldri lei. Denne og Lady Million er favoritt parfymene mine, og det vil de nok fortsette å være i lang tid. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler meg nesten ukomfortabel når jeg bruker en annen parfyme. Nei, disse to her altså! Har du ikke luktet på de før anbefaler jeg det på det sterkeste. Disse parfymene har jeg brukt i flere år, sponset eller ei. 

What's your type? Mascara, The Balm - kan kjøpes her. De gangene jeg har pause fra vippeextensions bruker jeg alltid løsvipper da jeg har blitt avhengig av å ha litt størrelse på vippene mine. Dere som bruker løsvipper vet kanskje hvordan det er å ha enkelte dager der du virkelig ikke klarer å ta de på, de blender seg ikke inn i dine naturlige vipper slik at man kan se at du har på falske vipper? Dette problemet har hvertfall jeg et par ganger, men med denne mascaraen har jeg ikke det! Den gjør at mine naturlige øyevipper går i et med de falske, slik at man ikke får det skillet i mellom! Jeg har ingenting negativt å si om denne, den drysser ikke, den holder lenge, den gir volum og ikke minst lengde. Jeg har fått en ny favoritt mascara! 

NYX Setting Spray - Denne saken her, dere... Det er denne jeg snakker om når jeg skriver "et must i sminkebagen" i overskriften. At jeg ikke har testet en slik før? Jeg har virkelig gått glipp av noe, og det har du også om du ikke har prøvd den. Dette produktet har jeg blitt så avhengig av, og anbefalt til både venninner og familie. Denne er gull verdt! Den gjør så sminken holder hele dagen. Jeg er en person som er veldig flink til å ta meg selv i ansiktet. Jeg lener meg på hånden, kanskje småpirker litt her og der, og ja. You name it! Da blir det skjolder, men ikke når jeg har på denne. Jeg kan ta en powernap, bade og trene uten at sminken går av, haha jeg er faktisk frelst. Dessverre har det seg slik at denne er utsolgt for øyeblikket! 

Estée Lauder Double Wear Foundation - kan kjøpes her. Denne syns jeg var helt grei. Ingenting slår min ♥ Dior foundation ♥, uansett! Jeg har sett denne utallige mange ganger på nettet, særlig i youtube sminkevideoer så jeg måtte prøve! Men jeg syns ikke denne passet min hud så bra, den var litt for tykk mens jeg trenger den litt tynnere typen! 

Postet av: Isabella
Åå så utrolig mange flotte produkter<3
11.08.2016, 16:38
URL: http://izzylove.blogg.no
Postet av:
hvilken Dior foundation bruker du? jeg trenger råd! bruker for øyeblikket fit me foundation av maybelline, men den er så tynnflytende! du er nydelig :*
11.08.2016, 20:32
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Så hyggelig! Tusen takk, søte du :-) Dior forever heter foundation jeg bruker!
22.08.2016, 14:18
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits