// Annonse

Dere som har lest bloggen min opp igjennom årene husker kanskje at jeg har fortalt at jeg aldri har tatt noe særlig vare på huden min? Jeg har ikke brukt noe form for produkter bortsett fra en vanlig fuktighetskrem her og der, jeg har vært dårlig til å fjerne sminken før jeg har lagt meg etc. Vel, det siste året har jeg blitt flinkere! Jeg både fikk før og får enda spørsmål om hvordan jeg holder huden min ren, og det tenkte jeg å fortelle dere om nå. 

For å holde huden (og samvittigheten min) ren bruker jeg to produkter fra Decrusto, nemlig Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream - som jeg er super fornøyd med! Masken renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer! Den kan kun kjøpes på nettet her! Masken er basert på naturlige ingredienser og er den eneste svarte peel off masken i verden med patentert wellmuderm betaglukaner som bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. Den inneholder ingen fargestoffer, parabener, MI, mineralske oljer eller silikon! Den er veldig lett å bruke og jeg tar den på 1-2 ganger i uken. Den skal påføres i pannen, på nesen og haken ettersom det er de områdene som er mest utsatt for hudormer, urenheter og tette porer. Unngå øyne, bryn og hårfestet! Etter å ha hatt på masken i 25-30 minutter har den blitt tørr og er klar til å bli dratt av. Om det sitter igjen noen rester vasker jeg de bare av! Liposome Facial Cream bruker jeg etter jeg har tatt av masken. Den lukker igjen de ny rensede porene og tilføyer enda mer fuktighet! 

Disse produktene har virkelig fungert bra på min hud - jeg har nesten ingen hudormer igjen på nesen, i tillegg til at jeg har fått silkemyk hud! Så her har dere hemmeligheten bak huden min: Black Peel Off Mask og Liposome Facial Cream fra Decrusto!

Decrusto har også et pakketilbud på produktene jeg bruker nå, link til tilbudet finner du her

Om dere vil lese mer om produktene kan dere gå inn på siden deres her, eller på facebook siden her! Om det skulle være noen spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg dere der! PS: Hverken ingredienser eller produkter er testet på dyr! Ha en fin kveld, fininger :-) 


Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits