Her om dagen dro jeg innom Brow Rehab på Frogner for å få ryddet opp i brynene og vippene mine. Det var på tide vil jeg si! Det er lenge siden jeg har hatt på vippeextensions nå, og brynene mine har jeg alltid fikset selv så etter å ha lest mye bra om Brow Rehab bestemte jeg meg for å dra dit å teste selv. Jentene som jobbet der var så blide og hyggelige, og om de visste hva de holdt på med? Helt klart! Brynene mine har faktisk vært katastrofe i lang lang tid. De aller fleste har vel vært igjennom den perioden der man napper av omtrent hele øyenbrynet slik at det bare er en tynn strek igjen? Vel, det gjorde jeg da jeg var yngre og de ble aldri særlig tykke igjen. Jeg har angret på det helt siden den tid, og har prøvd å tegne brynene mine tykkere (som dere sikker ser på bildene her på bloggen) men har aldri vært spesielt flink til det. Bare etter å ha fått nappet, vokset og farget brynene mine av fine Karoline på Brow Rehab så ser jeg stor forskjell og tror at dette kan bli bra! Nå gjelder det bare å spare masse til neste gang, selvom det er utroolig vanskelig å la være å nappe! Behandlingen jeg tok er brynsløft, som vil si voksing, farging og napping! Behandlingen koster 650kr. 

Vippene mine ble fikset av skjønne Nina! Den dama er virkelig rå når det kommer til vipper! Jeg er så fornøyd, og som dere vet har jeg hatt vippeextensions mange ganger tidligere, men jeg har aldri blitt så fornøyd som nå. Tidligere har jeg syntes at vippene mine har vært litt for naturlige, jeg liker å ha lange og masse vipper - men heller ikke for mye, og den fine mellomtingen der klarte Nina med glans! Et nytt sett med vippeextensions koster 1500kr. 


Her ser dere resultatet av både vippene og brynene! Er det ikke stor forskjell på brynene mine? Jeg er såå fornøyd! Jeg fikk med meg denne oljen fra Pukka og en øyenbrynsblyant fra Anastasia Beverly Hills som jeg skal bruke på øyenbrynene mine. Oljen skal jeg smøre på brynene hver kveld før jeg legger meg! Den øker blodsirkulasjonen på området der den blir påført, og dette gjør at hårsekkene stimuleres slik at hårene vokser ut fortere! Gleder meg til å se resultat! Begge produktene kan kjøpes hos Brow Rehab. 

// sponset behandling

Postet av: Silje Eriksen
Det ble dødsfint!! :)
11.06.2016, 20:10
URL: http://smad.blogg.no
Postet av:
PLEASEEEEEEE lav en video!! Måske hvor du besvarer en Q&A :-)

Du er så smuk !
11.06.2016, 20:39
Postet av: Kamilla
Åh, må bli flinkere til å bruke den oljen.. Har den i skapet... Glemmer den bort :/
12.06.2016, 12:40
URL: http://kamillahaaland.com
Postet av:
Når kommer svarene på spørsmålsrunden?<3
14.06.2016, 12:51
Postet av: Linnea
Hei Caroline! På noen av bildene dine på Insta bruker du en app/ett filter som gjør at det kommer sånne striper på bildet, om du skjønner hva jeg mener! Hvilke app/filter osv er det?

Stå på, bloggen din er inspirerende og du er veldig vakker:)

Klem
15.06.2016, 01:11
Postet av: CAROLINECF
Linnea: Hei! Så utrolig hyggelig, tusen takk fine deg! Jeg legger ikke på noe filter slik at de stripene kommer, men bildene jeg legger ut på instagram pleier jeg vanligvis å ta på Snapchat og lagre de derfra - så tror nok de stripene kommer av dårlig kvalitet, rett og slett! Haha :-)
20.06.2016, 16:28
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Marlene Nilsen
Det ble kjempe bra! Og du har en veldig fin blogg :)
19.06.2016, 22:55
URL: http://www.marlenenilsen.blogg.no
Postet av: CAROLINECF
Marlene Nilsen: Tusen hjertelig takk!
20.06.2016, 16:27
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av:
Hvor mange vipper har du per. vippe? Og hvor lange? :)
29.06.2016, 16:49

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits