Ahh, ble det ikke fint med marmor kontaktplasten? Det ble mye bedre enn det var hvertfall, og mye billigere enn å kjøpe en helt ny kommode! Kontaktplasten kan kjøpes på Panduro for kun 139kr! Siden sist har jeg også fått litt ny sminke! Alle godbitene over er fra Nordicfeel.no. Nordicfeel har et helt sinnsykt stort utvalg av både hudpleie, hårpleie, parfyme og sminke, det er gratis frakt OG det tok kun 2 dager før jeg fikk pakken i posten! Det er ikke ofte man kommer over norske nettsider der de har så mange bra merker og i tillegg har gratis frakt og kort leveringstid. Blir ikke siste pakken herfra hvertfall, det er helt sikkert. 

Både solpudderet fra Chanel og foundation fra Dior har jeg brukt lenge! Solpudderet bestiller jeg ofte i en litt mørkere farge enn jeg vanligvis ville tatt siden jeg bruker dette til kinnbena. Ser ut som at disse er utsolgt dessverre, men her er en lignende foundation fra Dior som heter Star! Concealeren Time Balm fra TheBalm har jeg aldri prøvd før. Jeg klarer aldri å finne en concealer jeg liker og føler dekker godt nok, men denne gjorde faktisk det! Etter å ha lest om denne flere steder måtte jeg prøve og den dekker utrolig bra. Liten og søt er den også, noe som gjør den lett å ta med seg overalt. Fargen jeg har den i er light/medium og kan kjøpes her. Mary-Lou Manizer er en highlighter fra TheBalm som jeg har blitt utrolig avhengig av. Jeg har aldri vært noe opptatt av alt det contouring, highlighting styret, men denne lille skjønnheten gir det lille ekstra. Man får en såå fin glød i ansiktet! Den kan kjøpes her

/ sponset produkter

Postet av: Ingrid
Så fint med marmor på :) Elsker den highlighteren!
09.04.2016, 14:21
URL: http://imsen.blogg.no
Postet av: Anonym
Har prøvd den concealeren og var greit fornøyd, men er mye mer fornøyd med concealeren til glow minerals, her ( http://www.coverbrands.no/kategorier/sminke-1/ansikt-1/concealer/camouflage-concealer-2 ), den dekker utrolig godt, og det er hvertfall spesielt viktig for meg fordi jeg sliter litt med uren hud og arr og slikt.. Så vil absolutt anbefale den :-)
10.04.2016, 23:49
Postet av:
Skulle ønske du blogget oftere..
08.05.2016, 08:20
Postet av:
går du fortsatt på ppiller? hvilke bruker du og er du fornøyd?
11.05.2016, 11:25
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Det gjør jeg! Jeg går på samme ppiller som jeg alltid har gjort - loette, og er helt passe fornøyd! Har aldri orket å ta meg tid til å bytte, men ulempene jeg opplever ved å gå på loette er at jeg får tidenes humørsvingninger + jeg ikke klarer å hoppe over mensen med disse pillene! Ellers fornøyd!
20.05.2016, 16:54
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits