Endelig har jeg fått pakken fra Bangerhead som jeg har ventet på, med litt nye produkter som jeg har testet ut! Noen av produktene har jeg brukt før, men noen er nye så de har jeg testet ut nå! 


Concealer fra The Balm - kan kjøpes her. Jeg har aldri brukt en spesiell concealer fast fordi jeg aldri har funnet en jeg syns passer meg perfekt, derfor pleier jeg å kjøpe en ny en hver gang jeg går tom så jeg får prøvd ut litt forskjellig. Denne har jeg aldri prøvd før, og jeg har heller aldri prøvd en annen concealer i dette merket men denne syns jeg var overraskende bra! Jeg har ganske mørke ringer under øynene pga for lite søvn, men denne klarte faktisk å dekke det bra! Den holder også ut dagen, og er veldig lett å påføre! Den luktet også veldig godt, faktisk! Litt mint aktig, og det liker vi vel? Den lukter friskt og ser veldig fresh ut utseende messig. 


Svart Essie neglelakk - kan kjøpes her. Om det er noe jeg er avhengig av så er det svart neglelakk. Når jeg bruker neglelakk (som er så ofte som mulig, spesielt når jeg har falske negler) så har jeg på svart neglelakk fordi det passer til absolutt alt. Essie sine neglelakker holder også lenge før det begynner å flasse av. 


Isadora solpudder - kan kjøpes her. Dette er det solpudderet jeg bruker fast, og er veldig fornøyd med det. Jeg syns man får en fin farge, og dette pudderet passer bra til min hud. Fargen jeg har er 91 Dark Tan.


Vippelim fra Duo - kan kjøpes her. Når man har blitt avhengig av vippe extensions sånn som meg er det gullverdt å ha denne liggende i en eller annen bortgjemt skuff, om man plutselig ikke har tid til å dra å fylle på vipper og har null vipper igjen. Et par løsvipper og denne, og vips - like fin som før! 


Lipgloss fra Clarins - kan kjøpes her. Denne lukter kirsebær (sååå god) og lager en skikkelig fin farge og glans på leppene. Jeg har aldri prøvd denne før, men jeg har sikkert 10 stykker av Clarins Instant Light så denne gangen ville jeg prøve noe annet, og ble veldig fornøyd! Denne er også på tilbud nå forresten!


Lady Million - kan kjøpes her. Favoritt parfymen ♥ Denne går jeg faktisk aldri lei, og tror denne er en evig favoritt. Den lukter fantastisk og ser veldig fin ut, og det er ikke så veldig mye mer å si enn det. Har brukt denne fast i rundt 3-4 år nå, så ikke tro dette er for reklamen sin skyld. Dette kommer rett fra hjertet, som alltid! Ville aldri ha skrytt av et produkt om jeg ikke var fornøyd. 


Lipliner fra Elizabeth Arden - kan kjøpes her. Markerte lepper er såå fint, og en god lipliner kan gjøre hele looken ti ganger så fin - mener nå jeg! Jeg var veldig dårlig på å bruke det, brukte det en del før men jeg har faktisk brukt denne hver dag etter jeg fikk den. Fargen jeg har heter Rose. Her har jeg blant annet brukt duo limet til vipper, liplineren, lipglossen, concealeren og solpudderet! Har også prøvd meg på en dipliner strek, haha. Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det men det bruker jeg aldri, og grunnen til hvorfor ser dere kanskje over? Jaja, øvelse gjør mester! Liker det egentlig best uten, men gøy å prøve noe nytt! :-) 

Mange som spør om hva slags produkter jeg bruker til håret mitt, så det kommer et innlegg om det snart! Håper dere likte innlegget, vi blogges 

// sponset produkter, 100% ærlige meninger

Postet av:
Hvilken farge har du Clarins lipglossen i?
06.06.2015, 00:48
Postet av: mannjalife
Hei! Har du noen tips til sminke som sitter godt på papir?
06.06.2015, 11:56
URL: http://mannjalife.blogg.no
Postet av: marina
det er sååå fantastisk gøy å se at du har begynt å blogge igjen! innlegg som dette er kjempe artig og se igjennom. Men jeg lurte på, varer sminken din gjennom hele dagen og sitter like fint på? Min blir ujevn og stygg med en gang jeg forlater huset, haha.
06.06.2015, 18:16
Postet av: CAROLINECF
marina: Den sitter fint hele dagen med mindre jeg er på skolen, for da tar jeg meg alltid så mye i ansiktet haha :-)
07.06.2015, 22:47
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Katrine - Moteblogger og webdesigner
For noen fine produkter! Takk for tips :-D
07.06.2015, 23:06
URL: http://katrineaastorp.blogg.no
Postet av:
Herreee, hvor mye har du fylt i leppene dine a?
10.06.2015, 18:39

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits