1. Hvor tok du det? 
- Jeg opererte på Østold Plastikkirurgi.

2. Hvor mye kostet det?
- Alt i alt med medisiner, støttebh, konsultasjonstime og selve operasjonen kom det på litt over 30.000kr.

3. Hvordan var smertene? Var det vondt? 
- Jeg personlig syns ikke det var vondt overhodet, eller såklart - du merker at du har vært igjennom en stor operasjon og det er ubehagelig å bevege på seg den første uken men jeg hadde forberedet meg på det verste. Jeg hadde sett for meg at det var som at en bil hadde kjørt over puppene mine, at jeg kom til å ligge og hylgråte den første uken og at jeg omtrent ville dø haha. Meen det var faktisk ikke noe ille! Det var verst for meg på dag 3, da hadde jeg ganske vondt og klarte ikke å komme meg opp av sengen (til og med hvis noen hjalp meg) men jeg gråt aldri fordi jeg hadde vondt eller noe sånt, og jeg kunne lett gått igjennom smertene igjen. Men husk at selvom jeg ikke hadde så mye smerter så kan det hende at du hadde fått store smerter, det varierer veldig fra person til person!

4. Hvor mange gram tok du? 
- Det vil jeg ikke uttale meg noe om. Uansett så har hvor mye du velger å legge inn mye å si på hvor mye brystvev osv du har, så om jeg feks hadde lagt inn 200g kunne jeg fått en helt annen størrelse enn det du ville fått om du la inn 200g!

5. Hvilken bhstr hadde du før, og hva har du nå?
- Jeg hadde 75B før, og nå har jeg ikke målt meg ordentlig enda men jeg er blitt en 75D ca.  

6. Hvorfor valgte du å ta silikon?
- Jeg har aldri vært spesielt fornøyd med størrelsen på puppene mine, jeg har alltid vært tynn og hatt ganske små pupper så derfor ville jeg fylle på litt så jeg kunne føle meg vell i bikini, gå med topper uten å måtte ha bh under osv. Så det er vel egentlig bare det som er grunnen! 

7. Hvor lang tid tok oprasjonen?
- Det er jeg litt usikker på, men jeg mener å huske at det tok litt over en time!

8. Hvor lang tid tar det før man kan gå med vanlig bh igjen?
- Jeg måtte vente i 6 uker før jeg kunne bruke bh med spiler.

9. Har du vondt nå etter operasjonen?
- Nei, nå har jeg ikke vondt lengre og jeg tenker ikke særlig over at jeg har silikon lengre! Så det føles veldig naturlig ut!

10. Har du fått synlige arr eller komplikasjoner?
- Arrene syns såklart, det er ikke lenge siden jeg opererte så de kommer nok til å syns en god stund til men de ser veldig fine ut! Arret er på ca 4-5 cm under puppen, så det er ikke noe man legger merke til! Jeg har faktisk fått en "komplikasjon" allerede, og det var at jeg fikk en liten infeksjon når to av stingene gikk opp men det er heldigvis ordnet opp i nå og det var bare en liten antibiotikakur og vips - så god som ny :-)

11. Hva syns foreldrene dine om det, betalte de for silikonen? 
- Nei, jeg betalte alt helt selv og jeg ville nok aldri fått hjelp av verken mamma eller pappa når det gjelder penger til en operasjon. Verken mamma eller pappa er veldig begeistret for at jeg opererte, men hvem foreldre hadde vært det? De sa de syns jeg ikke burde gjøre det og at de var redd for at det skulle skje noe galt osv, men som de visste så var det ikke vits å diskutere det med meg siden dette er noe jeg har vært bestemt på lenge.

12. Var det hele veldig skummelt? Følte du at du fikk vite alt om operasjonen før du startet? 
- Ja, det var veldig skummelt og jeg gruet meg veldig på operasjonsdagen. Jeg gruet meg faktisk så mye at jeg begynte å gråte når jeg skulle inn i operasjonsrommet! Men jeg gledet meg jo også til å bli ferdig med det! Det jeg var redd for var egentlig narkosen, men det gikk jo heldigvis bra! Jeg følte jeg fikk den informasjonen jeg trengte, i tillegg til at jeg er sikker på at jeg hadde fått en 6er om jeg hadde hatt en prøve om silikon nå - lurer på hvor mange timer til sammen jeg har sittet å googlet dette haha!

13. Lå du lenge i sengen etter operasjonen? 
- Nei, ikke i forhold til hva mange andre har gjort! Jeg følte meg veldig kvikk allerede på dag 4, og begynte å gjøre små ting allerede da.

14. Er du fornøyd med resultatet?
- Ja, jeg er veldig fornøyd!

15. Hadde du konsultasjonstime da du var 17 eller 18 år?
- Når jeg var 17 :-)

16. Hvor lang tid måtte du vente fra konsultasjonen til operasjonen?
- Jeg valgte å ha en konsultasjonstime veldig tidlig, nesten et halvt år før jeg opererte! Men grunnen til at jeg ventet et halvt år var fordi jeg måtte bli 18 først.

17. Tok du så mye du selv ville, eller så mye du kunne (med tanke på at du er tynn osv)?
- Jeg tok så mye jeg ville, men nå fylte jeg ikke i så veldig mye heller da! Jeg var veldig opptatt av at det ikke skulle bli for stort og at det ville se naturlig ut så da var ikke det et problem!

18. Hvordan er det å trene etter man har tatt det?
- Jeg har ikke trent etter operasjonen enda, så det kan jeg ikke svare på desverre!

19. Har du over eller under muskelen?
- Jeg har over!

20. Er du mer komfortabel med kroppen din etter du tok silikon?
- Ja, det er jeg absolutt!  

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, om det skulle være noen flere spørsmål så kan dere spørre i kommentarfeltet på dette innlegget så svarer jeg dere her - men jeg kommer ikke til å blogge noe mer om silikon nå! Og tuuusen takk for alle de fine kommentarene dere kommer med, er så koselig og dere gjør meg veldig glad! Vi blogges senere!

Postet av: Charlotte W. Johansen
Dette ga meg et mye bedre blikk på silikon som 18 åring! Greit å vite når jeg selv akkurat har bestilt konsultajonstime i en alder av 17 :)
21.05.2015, 21:07
URL: http://charlottewj.blogg.no
Postet av:
Det er så flott at du har begynt å blogge igjen! Kan du ha en ny spørsmålsrunde snart? Hadde vært morsomt å lese :)
21.05.2015, 21:10
Postet av: Sara
Takk for innlegget! Jeg lurer veldig på hvor lenge du måtte være hjemme før du kunne dra på skolen igjen! Håper du kan svare:)
21.05.2015, 21:21
Postet av: Linda Elise
hei! Jeg bare lurer på hvilken smertestillende medisiner du fikk og hvor lenge du gikk på de? Har lyst på silikon selv, men tåler ikke så mye smertestillende 😩
21.05.2015, 21:45
Postet av: Emilie
jeg vurderer å ta silikon selv men lurer på en ting, hvordan er det å ligge på magen? Går det helt fint eller er det ukomfortabelt? :)
21.05.2015, 21:54
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Ny spørsmålsrunde kan vel fikses! :-)
21.05.2015, 21:57
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: CAROLINECF
Sara: Jeg har gjort sånn at jeg går 2. året mitt over to år, noe som gjør at jeg ikke har alle fagene så har ikke måttet være hjemme fra skolen pga operasjonen siden jeg har noen fridager i uken :-)
21.05.2015, 22:02
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: CAROLINECF
Linda Elise: Hvilke smertestillende jeg fikk husker jeg desverre ikke, men jeg tok smertestillende helt til jeg følte at jeg ikke trengte det lengre også gikk jeg på en antibiotika for at sårene skulle gro i ca 10 dager om jeg ikke husker feil!
21.05.2015, 22:03
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: CAROLINECF
Emilie: Jeg ligger veldig sjeldent på magen, men jeg merker ikke så stor forskjell når jeg gjør det! Vil si det kjennes likt ut som om du ikke har silikon :-)
21.05.2015, 22:04
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Andrea Eide
Så utrolig fin du er! Ta gjerne en titt innom min blogg også, og del den gjerne videre! :)
21.05.2015, 23:27
URL: http://andreaeide.blogg.no
Postet av:
Hva er egentlig forskjellen på over og under muskelen, rent utseenetmessig? Har lyst til å ta over fordi jeg har hørt det er minst smerter!
21.05.2015, 23:38
Postet av: Katrine - Moteblogger og webdesigner
Så godt svart! :-)
22.05.2015, 01:20
URL: http://katrineaastorp.blogg.no
Postet av: Michelle
Tack för svaren! Jag vill också ta silikon när blir äldre men jag har 2 frågor.

Mådde du illa/riktigt dåligt någongång?

Och andra, känns de som riktiga bröst eller kommer de göra de göra det senare?

Tacksam för svar!
22.05.2015, 10:03
Postet av:
når var operasjonen?

hadde du silikon når du var på fredriksten?
22.05.2015, 18:11
Postet av:
lenge siden du harr hatt dagens antrekk, kan du ha det snart igjen?:)
22.05.2015, 19:26
Postet av: mari
Blir puppene dine harde å ta på når du har silikon? kjennes de annerledes ut når du tar på de nå enn før når de var naturlige`?
23.05.2015, 13:41
Postet av: Birgithe
Resultatet så veldig naturlig ut, i alle fall det vi ser på bloggen din :)

- BIRGITHE.COM
24.05.2015, 20:28
URL: http://birgithe.com
Postet av: CAROLINECF
mari: Silikon er jo såklart litt hardere enn naturlige pupper, men jeg syns mine har blitt veldig myke i forhold til det de var rett etter oprasjonen allerede og man får ikke se det endelige resultatet før etter ca 6mnd, så de skal bli enda mykere! Jeg har aldri tatt på silikonpupper før, så jeg vet ikke om det er hardt å ta på når resultatet er helt ferdig, men mine er hvertfall ikke stein harde nå og de skal jo bare bli mykere og mykere! :-)
24.05.2015, 21:32
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Under muskelen er en større operasjon rett og slett fordi det er under en muskel, og det skal som sies bli et mer naturlig resultat om du legger under! De som er veldig tynne og har lite brystvev pleier å måtte legge under muskelen, med tanke på at om de hadde lagt over så kunne det vært en stor sjangse for at kantene på implantatet ville syntes! Jeg hadde hele tiden lyst til å legge over for jeg syns det er fint med litt runde pupper (i tillegg til at det er mindre smerter) og kirurgen sa til meg at det ville bli et naturlig resultat selvom jeg valgte over muskelen fordi jeg hadde nok brystvev fra før av! Men jeg anbefaler å høre på kirurgen, så om kirurgen sier du burde ha under da burde du høre på det :-)
24.05.2015, 21:34
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Nathalie
Må man betale alt med engang?? hvordan hadde du råd? sparte du lenge? :)
25.05.2015, 22:59
Postet av: CAROLINECF
Nathalie: Ja, man må betale alt med engang!
26.05.2015, 12:49
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Ylva Cerine
Har du satt inn runde eller anatomiske proteser? Hvem av kirurgene hadde du/er du fornøyd med veiledning etc?
27.05.2015, 14:40
URL: http://ylvacerine.blogg.no
Postet av: CAROLINECF
Ylva Cerine: Jeg har runde proteser, og kirurgen som opererte meg heter Marthe :-) Er helt greit fornøyd med veiledningen, ikke for dårlig men den kunne også vært mye bedre!
27.05.2015, 15:12
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Elin
Så utrolig pen du er!

Men hvordan hadde du råd til dette? Sparte du lenge eller fikk du sponset litt fra mor og far? haha :D
29.06.2015, 12:06
Postet av: Mia
Hei! hvor langt tid tok det egentlig etter operasjonen til brystene fikk tilbake mykheten? Jeg tok mine for 3 uker siden men føler de forsatt er harde på under siden. Spesielt når jeg ligger. vil bare høre andres erfaringer :)
02.07.2015, 00:28
Postet av: CAROLINECF
Mia: Det kan gå opp til 6 måneder før du får det endelige resultatet, men mine begynte å bli ganske myke allerede 6 uker etter!
04.07.2015, 16:13
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: CAROLINECF
Elin: Tusen takk! Dette er spart opp til selv, uten hjelp fra foreldre! :-)
04.07.2015, 16:15
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: therese
Hei. Jeg vurderer å ta silikon på klinikken i Moss men er veldig usikker i og med at den ikke er så "kjent". Lurer på om du ville gjort det på den klinikken om du skulle gjort det igjen, og eventuelt om det var noe du var veldig misfornøyd med?

Hadde satt stor pris på svar!
29.09.2015, 13:31
URL: http://theresehh.blogg.no
Postet av: CAROLINECF
therese: Jeg ville tatt det der igjen! Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og egentlig hele prosessen, eneste jeg syns var dumt var at jeg følte at de ikke fulgte meg så godt opp etter operasjonen. Jeg sendte meldinger til kirurgen og spurte om ting hvis jeg feks hadde vondt eller fikk feks et utslett for å spørre om det kunne være en reaksjon, og da virket kirurgen ganske irritert og rett og slett care. Det jeg spurte om var kanskje dumme spørsmål i hennes øyne, men det er ikke rart man tenker det verste om små ting når man har tatt en såpass stor operasjon + at man skal alltid være hyggelige mot kundene sine!
15.10.2015, 14:36
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits