Hvordan går det med deg? 
Det var faktisk flere som spurte om dette denne gangen, og jeg vet ikke om dere gjorde det for å være hyggelige eller fordi det faktisk virker som at jeg ikke har det så bra for tiden kanskje -  og jeg skal ikke late som at livet er en dans på roser men jeg har det greit! Veldig koselig at dere spør  ♥

Hvilken selvbruning bruker du?
Jeg bruker en fra merket Vita Liberata som jeg har blitt utrolig avhengig av! Den er ganske stiv i prisen til å være en selvbruner, men den er såå verdt det - rett fra hjertet. Den kan kjøpes herKan du begynne å oppdatere oftere? 
Vel, jeg skulle ønske jeg kunne si ja! Jeg syns jo det er døds gøy å blogge, men jeg har hatt en skikkelig skrivesperre over en lang tid nå men om dere hjelper meg litt, og kommer med tips til hva jeg kan blogge om og hva dere vil lese så skal jeg forbedre meg og oppdatere oftere!

Savner du eksen din?
Hmm, hadde virkelig ikke sett for meg at dette spørsmålet skulle komme - men jeg har ingen kontakt med han lengre og vi pleier aldri å møte på hverandre ute eller noe sånt - så nei, jeg savner han vel ikke, i og med at jeg ikke tenker på han men han er en utrolig bra gutt, så jeg syns det er dumt at vi har mistet kontakten helt! 

Har du rotet med en jente før? 
Nei, det har jeg ikke. 

Favoritt sminkemerke? 
Dette var faktisk litt vanskelig, jeg bruker så mange forskjellige merker men jeg er veldig glad i Chanel!

Hvordan er det å bo i Moss?
Tror ikke det er så veldig annerledes enn i andre byer, sånn egentlig. Men jeg personlig syns Moss er en veldig kjedelig by med tanke på at det ikke skjer så veldig mye her, det er ikke så fint de fleste stedene, det er dårlig utvalg av butikker osv. 

Nevn en positiv og en negativ ting om deg selv.
Positiv: Jeg er reflektert. Negativ: Utrolig sta. 

Hva tenker du å gjøre etter vgs? 
Akkurat nå har jeg ingen anelse, eller - jeg har så utrolig mye jeg har lyst til. Listen er lang, så jeg får bare se med tiden. Men det som er helt sikkert er at året etter vgs skal være et friår der jeg skal reise og oppleve masse før jeg begynner å studere! 

Planer for russetiden?
Morsomt at dere spør, kommer nok til å begynne å blogge mer om det snart! Men jeg er hvertfall på buss, så da vet dere det :-)

Du la ut et bilde med svarte skapdører, er det ditt rom og kan du vise det? Hvor er skapene fra?
Rommet er moren min sitt, og skapdørene er fra Ikea.

Har du noen dyr?
Ja, jeg har en hund! 

Hvordan redigerings program bruker du på bildene dine på Instagram?
VSCOcam og Afterlight! 

Når har du planer/lyst til å flytte hjemme fra?
Jeg har ikke tenkt noe særlig på det egentlig, jeg trives veldig godt med å bo hjemme så det blir nok en liten stund til. Men jeg har lyst til å flytte for meg selv når jeg er typ 20. 

Når skilte foreldrene dine seg?
Jeg vil ikke skrive nøyaktig når, men på slutten av 2013! 

Har du tenkt til å ta noen operasjoner når du blir 18?
Kanskje, kanskje ikke!

Hvor mange har du vært sammen med?
Jeg har hatt ett seriøst forhold. 

Hvordan fikk dere vasket klær i California? Var det steder på studenthjemmet der dere kunne gjøre det eller hvordan var det?
Det er vaskerom på campuset ja, så det er såklart mulig å vaske klær der! 

Hvordan var bad og dusj? Var det felles?
Det er felles bad der med dusj osv ja, så man deler altså bad sammen med de som er på rom i samme gang som deg! Men det er god plass der, og jeg opplevde hvertfall ikke noe kø til dusjene, så det er ikke noe problem! 

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Veldig ren og enkel. Jeg bruker som regel klær som har fargen svart, hvitt, grått eller beige. Til hverdags har jeg en veldig enkel stil (typisk hverdagsoutfit: en genser med høyhals/cardigan, skinnjakke, boots eller converse, svarte jeans og små sølv tilbehør som feks klokke, ringer eller øredobber). Når jeg drar ut på fester osv liker jeg helst å ha på meg kjole og høyhelte sko siden jeg er veldig glad i å pynte meg, så da pleier jeg som regel å ha på svarte kjoler, høyhelte sko og øredobber eller en enkel topp, et litt stort smykke og svarte jeans. 

 Hvor kjøper du piercingene dine?
Jeg har veldig få piercinger egentlig, pleier ikke bytte så ofte! Men jeg har et par jeg kjøpte mens jeg var i California, en fra Ebay og en fra superkul.no. 

Kan du lage ett innlegg med favoritt quotes? Du har så mange meningsfulle :-)
Ja, det kan jeg jo såklart gjøre! 

Har du redigert hoftene/midjen din på det bildet med den rød kjolen? Ser veldig slik ut, og du har ikke så store hofter på de andre bildene. 
Nei, det har jeg ikke! Grunnen til at hoftene mine ser store ut et nok pga måten jeg står på, i tillegg til at på den ene siden langs hoften og benet så er det ganske blurry fordi jeg ikke sto helt stille + jeg har lagt på en effekt som er blurry, så det er nok grunnen. 

Hva syns du om blondt hår? Vurderer du å farge det blondt enda?
Jeg har alltid syntes blondt hår har vært det fineste, helt siden jeg var liten! Og jeg skulle gjerne farget håret blond selv ja, men jeg er som sagt veldig pingle når det kommer til håret mitt, men det skal nok testes ut en gang. 

Dette var del 1, svarer på flere spørsmål senere! Hva syns dere?

Postet av: Madde K.K
Du er vakker Caroline!

Ha en fin kveld :)
11.02.2015, 19:19
URL: http://maddekk.blogg.no
Postet av:
kan du skrive om selvbruning? skjer det noe etter å ha trent/bade ute og inne/solarium/sove ? blir det rende merker? blir laknene missfarget ? har veldig lyst til å bruke det, men er veldig redd for alt dette :S
11.02.2015, 20:53
Postet av:
utrolig bra svart!
11.02.2015, 22:12
Postet av: Katrine - Moteblogger og webdesigner
Så utrolig godt svart! Spennende å lese igjennom :-)
12.02.2015, 01:31
URL: http://katrineaastorp.blogg.no
Postet av: E
Hva synes du om tatoveringer?
12.02.2015, 13:33
Postet av: Stina
Ett bloggetips er å ta flere outfit-bilder, syntes du har utrolig bra stil!
13.02.2015, 19:00
Postet av: Stine
Jeg synes du har en veldig fin blogg.

Jeg vet du kanskje hører det ofte men jeg liker den veldig godt og det er virkelig ingen andre blogger jeg leser.

Men jeg leser din og jeg håper du fortsetter i lang tid!:)
14.02.2015, 18:11
Postet av: emilia
Hej! jag är en bloggare från Sverige och jag älskar din blogg! hade vart sjukt kul om du ville följa min blogg också!

kram Emilia!
14.02.2015, 23:47
URL: http://www.emiy.se
Postet av: Lea
hei! jeg må bare få sagt at jeg elsker bloggen din. kunne bare ønske at du viste ansiktet ditt litt oftere, for du er så sykt nydelig.
16.02.2015, 11:30
Postet av: J
Heii, Jeg er en jente som har lest den nydelige bloggen din i snart 3 år nå og beundrer deg sikklig ! Så lurer jeg på hvordan begynte du å ta bilde av deg selv.

Du skjønner hver gang jeg tar bilde av meg føler jeg at alle er 10.000 ganger så vakkrere enn meg ..og gir opp, har du noen tips til hvordan jeg kan begynne ?

Jeg lurer også på om du kunne lagd ett lite innlegg om vgs hvordan det er, hvilken linje du valgte, er det annerledes på vgs i forhold til ungdomskolen og hvordan får man seg venner med folk utenom de i klassen, og slippe fravær fra skolen ?

Hadde betydd utrolig mye om du tokk det med !
10.03.2015, 14:09
Postet av:
Er du i slekt med camilla collett?:)
22.03.2015, 12:58
Postet av:
Er du i slekt med camilla collett? Hun som hjalp til for at kvinner fikk stemmerett for 100 år siden elns:)
22.03.2015, 13:00
Postet av:
Hei! hvor er den hvite blomstertoppen fra? klem :)
25.05.2015, 00:06

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits