Herreguud! Mandag 17. November klokken 10 kommer den nye kolleksjonen nly icons ut på Nelly, og jeg er helt forelsket. Inspirasjonen er hentet fra stilikoner fra film, musikk, og moteverdenen - noe som i seg selv sier at den kommer til å bli perfekt. Prisen på kolleksjonen varierer fra 99 til 899kr, noe som ikke er alt for dyrt! Jeg gleder meg såå mye, og vet allerede noe jeg skal bestille hjem! Sjekk ut sneak peaks her


Igår shoppet jeg en del andre ting fra Nelly, det jeg kjøpte ser dere nedenfor! Hva syns dere?

To-delt paljett kjole kan kjøpes her, hvit blonde topp her, Michael Kors tskjorte her, lys genser med mønster her, sko med detaljer fra River Island her (utsolgt for øyeblikket) og smykke her

Postet av: Linn Therese
Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin torsdag, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.
10.11.2014, 15:39
URL: http://linntheresedagsland.no
Postet av:
hvilken størrelse bestilte du i den to-delte kjolen?
10.11.2014, 17:36
Postet av: CAROLINECF
Anonym: bestilte den i EU 36 :-)
10.11.2014, 18:16
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Katrine - Moteblogger og webdesigner
Så vanvittig mye fint du har bestilt deg! :-)
11.11.2014, 00:11
URL: http://katrineaastorp.blogg.no
Postet av: Eneli
Wow, those heels! :)

www.dodolce.com
11.11.2014, 22:01
URL: http://www.dodolce.com
Postet av: May Tone
Wow! mye fint:) likte spessielt to dels kjolen!
16.11.2014, 12:42
URL: http://maytonee.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits