Er det noe jeg får mye av her på bloggen så er det faktisk spørsmål om hudpleie! Jeg er selv (eller var) veldig dårlig til å pleie huden min, derfor var det tid for å få ut fingeren å bestille noen små ting fra bangerhead! Disse tingene har jeg valgt å fortelle dere om nedenfor, fordi jeg virkelig anbefaler de og tror at noen av dere kanskje får bruk for de samme tingene - ikke pga tvang siden det er sponset. Jeg hadde aldri reklamert for noe jeg mente ikke var bra! 


Skinnroller - er en liten rull som er ment til å fjerne arr, celluliter og rynker. Det som skjer når denne brukes er at den stimulerer tilveksten av bindvev og nye hudceller, som da glatter ut ujevnheter og gir deg finere hud! Jeg har selv et par arr her og der, og også smålig med celluliter på lårene noe denne har begynt å fjerne! Jeg har ikke brukt denne så mange ganger enda, men jeg ser allerede nå at arrene mine har begynt å bli mindre synlige! Den kan også fås kjøpt i forskjellige størrelser etter hva du vil fjerne, som feks 0.5mm som er for å fjerne rynker og små acne arr i ansiktet. Kan kjøpes her til 379kr.


Dermalogica Exfoliating Face - er en døds myk kost som hjelper til å fjerne døde hudceller og sminkerester. Dette er det produktet jeg ble mest overrasket over, og har allerede skrytt av den til flere av venninnene mine! Ta børsten i litt varmt vann og ta noen strøk over ansiktet etter du har vasket deg, og vips så er du 110% ren! Når man har fjernet hudsminke så tror man alltid man har fått bort alt, men det som er er at det fortsatt sitter igjen små rester som man ikke kan se og derfor er denne børsten perfekt! Den er på tilbud nå også faktisk, førpris 190kr, nå 169kr. Kan kjøpes her.


Victoria's Secret Strawberries & Champagne Body Lotion (250ml) - Denne trenger jeg vel ikke si så mye om? De fleste jenter elsker disse, og har gjerne flere bodymists og body lotions fra Victoria's Secret i forskjellige lukter - og det forstår jeg veldig godt! Disse er døds gode, og ser utrolig søte ut i tillegg! Dette er den nyeste i samlingen min, og jeg tror faktisk at den har blitt favoritten også! Nå som vinteren nærmer seg med stormskritt er denne perfekt ettersom huden blir utrolig tørr! Denne er også på tilbud nå til 99kr! Kan kjøpes her.


Dermalogica Breakout Clearing Emergency Spot Fix - Denne lille saken på 9ml er en punkbehandling for for kviser og blemmer! Den demper rødheter og er veldig effektiv. Våkner du en morgen med en kvise som akkurat har kommet er denne løsningen! Da forsvinner den på et blunk! Den kan kjøpes her til 159kr!

Jeg har også fått et par andre produkter som jeg skal vise dere senere! Bloggdesignet er forresten under oppussing, noe som er fantastisk deilig! Gleder meg til det blir ferdig, da flyr nok bloggmotivasjonen til værs!

// sponsede produkter, helt ærlige meninger

Postet av: Kamilla Haaland
Den børsten fikk jeg lyst til å prøve! :)
28.10.2014, 20:50
URL: http://kamillahaaland.com
Postet av: Katrine - Moteblogger og webdesigner
Så mange herlige produkter! Takk for tips :-)
29.10.2014, 00:59
URL: http://katrineaastorp.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits