// annonse 

Hei, mine flotte lesere! De siste to dagene har jeg fått gjort litt av hvert! Gårsdagen ble brukt til å dra en tur innom familien i Oslo, og så var det tid for å være servitør i et selskap noe som gikk overraskende bra! Selvom det var en liten jobb koste jeg meg masse med både god mat og gratis vin, og så møtte jeg mange herlige mennesker så jeg klager absolutt ikke! Jeg har også vært så heldig å fått en ny barberhøvel i posten som er fra efi.no og den er jeg så fornøyd med at jeg virkelig må fortelle dere om den! 

Barberhøvelen jeg har testet ut kalles for "Hydro Silk" som ikke bare fjerner uønsket hår men samtidig pleier den huden! Hvor fantastisk er ikke det? Hydro Silk har fem ovale barberblader som gjør at den er lett å bevege, den har et fuktighetsgivende serum som er tilsatt marine ekstrakter og shea butter som hjelper til å gjenopprette hudens fuktighet - og den har unike "skin guards" som birdrar til å redusere hudirritasjon og som gir en behagelig barbering! Jeg får så utrolig fort tørre legger, og er generelt ganske dårlig til å gi huden min fuktighet, så denne passet meg perfekt! Man får så utrolig myke ben! 

Jeg personlig er veldig opptatt av ben, og jeg barberer bena mine uansett hvilken årstid, selvom mange kanskje ikke gidder på vinteren fordi de mener at "ingen kommer til å se bena mine da, uansett". Det ser ikke bare flott ut å ha ny shavede legger, men bare den følelsen er utrolig deilig! Det finnes faktisk ikke noe bedre enn å legge seg etter en lang dag i nyoppredd seng med ny barberte legger, ahh ♥ Klikk her for å bestille prøvepakken! 

Barberhøvelen er sponset, men jeg kan garantere dere at alt ovenfor er 100% ærlige meninger og det kommer dere virkelig til å skjønne om dere bestiller en prøvepakke hjem! Prøvepakken er selvfølgelig gratis, så det eneste du må betale er 39kr for frakt - prøvepakken består av en barberhøvel og 2 blader! Når du bestiler prøvepakken blir du automatisk abonnoment, så om dere ikke vil fortsette å få flere pakker i posten må dere huske på å avslutte abonnomentet! 

Om det skulle være noen spørsmål er det selvfølgelig bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan i kommentarfeltet! 

PS: Vinneren av Marc Jacobs parfymen er nå trukket, så da er det bare å holde et øye med epostene deres så kanskje det er du som straks får en vinner-mail! :-)

Postet av:
hva er best av den eller dorco Shai?
13.10.2014, 21:10
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Jeg har aldri prøvd Shai høvelen, men siden denne gir hudpleie samtidig som barbering og shai ikke gjør det så syns jeg Hydro Silk virker best - men det vet jeg såklart ikke, når jeg ikke har prøvd Shai høvelen! :-)
13.10.2014, 21:15
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Karina
Så utrolig morsomt! Den må jeg få prøvd :) Herlig anbefaling!
13.10.2014, 21:44
Postet av:
Hur sminkar du dig vardagligen? :)
14.10.2014, 14:05
Postet av: Marta
Love! :)
14.10.2014, 15:37
URL: http://marta-kaa.blogspot.com
Postet av: Katrine - Moteblogger og webdesigner
Høres ut som du har hatt noen fine dager da! Den barberhøvelen høres veldig bra ut, men akkurat nå er jeg veldig fornøyd med min Shai høvel :-D
16.10.2014, 01:24
URL: http://katrineaastorp.blogg.no
Postet av: Pernille
KAN DU HA NOEN VIDEOR? SMINKEVIDEO? elsker bloggen din og deg, mister litt selvtilitten av og se på deg.. hehe men må bare
18.10.2014, 10:56
Postet av: jenny
kan du lage spørsmålsrunde på video? :)
19.10.2014, 13:02

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits