Gjorde det vondt? Kan du prøve å beskrive hvordan det var? Nei, jeg syns ikke det var vondt i det hele tatt! Var litt ubehagelig når han satt inn piercingen, men vondt var det ikke. Altså, det er jo et stikk som kanskje tar 3 sekunder og det varierer fra person til person om de syns det er vondt, men det var på lik linje som å ta hull i ørene noe jeg personlig ikke syns er ille i det hele tatt. 

Hvor tok du det? Jeg tok det på Madison som ligger i Sarpsborg som tar både piercinger og tatoveringer! 

Må man være 16? Ikke nødvendigvis, men om du er yngre enn 16 må du ha samtykke fra foreldrene. 

Hvor lang tid tar det før du kan bytte? Om man er flink å rense nøye og ikke dra i piercingen osv kan man bytte etter 5 uker. 

Vet du om en side som selger fine piercinger? Jeg fant et par fine på superkul.no og på Ebay! 

Filmet du det? Ja, men bare med iphonen desverre. Om det er ønskelig kan jeg godt legge ut filmen, men da må jeg laste ned Imovie først! Har du hatt vondt i etter tid? Nei, ikke i det hele tatt! Er utrolig deilig for de fleste pleier å bli litt rød eller å ha vondt en stund og jeg har ikke merket det i det hele tatt. Kan bøye meg osv uten problemer! 

Tror du at du kommer til å angre senere? Nei, det tror jeg nok ikke men det får tiden vise! 

Hvor mye kostet det? Jeg betalte 550,-

Kan du forklare hvordan det var, hva du følte når du skulle ta den, hvordan var de i studioet osv.. Jeg var egentlig ikke nervøs i det hele tatt, men når jeg kom til Studioet skulle en venninne av meg som heter Carina ta det først og begynte å få litt nerver da. Når jeg lå der så spurte jeg selvfølgelig om ting jeg lurte på, og var ganske nervøs men prøvde å roe meg ned. Tenkte for det meste "tenk om han treffer en nerve eller om han stikker feil" men det er altså ingen nerver rundt navlen og han som tok piercingen på meg har utrolig lang erfaring og det beroet meg jo en god del. Han som tok piercingen på meg var veldig humoristisk som gjorde alt mindre nervepirrende! 

Fikk du lov av foreldrene dine og har du noen argumenter for å overtale de? Jeg fikk lov av mamma, men ikke pappa. Jeg har tenkt på dette siden 6.klasse og begynte å snakke med de om det igjen for ca en uke siden og forklarte at jeg var 16 og stor nok til å ta dette valget selv. Pappa ble jo ganske sur etter jeg tok den siden jeg ikke hørte på han, men det går over fort. Noen argumenter du kan bruke er jo feks at det er din kropp og du burde få lov til å gjøre det siden det er noe du har lyst til, og de kommer jo ikke til å se den noe særlig uansett. Og det med at det er så farlig som mange foreldre påstår er jo igrunn ikke sant, man kan ikke bli lam eller steril ellernoe sånt så om du er flink til å rense så skal det ikke være noe problem! 

Kan du forklare hvordan det gikk til? Han startet med å rense navlen med qtips for å få det helt rent, så tok han på noe rød aktige greier som lignet litt på blod som også er noe rense greier, så tok han bort det og renset med sprit. Så han renset 3 ganger, også tegnet han på hvor den skulle sitte og så var stikket. Også ferdig! 

Kan du legge ut noen piercingsmykker du har lyst på? De to første er fra superkul, og de siste finnes på Ebay! 


Postet av: irisedvarda
bra svart :)
14.04.2013, 17:52
URL: http://irisedvarda.blogg.no
Postet av: Tine
Bra innlegg. Bodycandy.com har mange fine og stort utvalg. Ganske billig også :) Legg ut video da
14.04.2013, 18:04
Postet av: Sunniva
ååå gi meg kroppen din a!
14.04.2013, 18:23
Postet av: Sara
Legg ut video! Fine piercinger kunne du lagt ut linker?
14.04.2013, 19:15
Postet av:
Om det går ann å få bedøvelse elns?
14.04.2013, 19:18
Postet av: Katrine - Moteblogger og webdesigner
Så godt svart! Har selv piercing og er ganske enig med deg at det ikke gjør noe særlig vondt. Vet ikke hvorfor alle er så redd for det egentlig. Tattovering er enda verre for å si det sånn, hehe :-)
14.04.2013, 23:49
URL: http://katrineaastorp.blogg.no
Postet av: Eirin
Et spørsmål. Tok det lang tid når de tok den? altså gjorde de det sånn langsomt, eller gikk det like fort som å ta hull i ørene liksom? :)
15.04.2013, 19:08
URL: http://eirinhaugland.blogg.no
Postet av: Nora
åå heldig! har så lyst å ta d!
15.04.2013, 19:55
Postet av: maria
video!
15.04.2013, 21:15
Postet av:
væær så snill å legg ut video!
18.04.2013, 18:06
Postet av: CAROLINECF
Eirin: Nei, tok ikke lang tid! ca 5 sekunder, også var den igjennom!
18.04.2013, 18:51
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: CAROLINECF
Anonym: bedøvelse går ikke, tror jeg! Hvertfall ikke der jeg tok det :-)
18.04.2013, 18:52
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Veronica
Husker første gang jeg tok min navlepiercing. Jeg overtalte mamma da jeg var tretten, men kun fordi det var det jeg krevde hvis jeg skulle gå med på regulering :P Da jeg var 16 tok jeg i tunga, og opplevde mitt største mareritt noensinne!! Rart å tenke så mange år tilbake:-) Fikk bare litt flashback når jeg kom over bloggen din!! hehe
18.04.2013, 19:24
URL: http://verozitas.femelle.no
Postet av: solveig andersen
Jeg er 14 år, å jeg prøver å overtale mamma om jeg kan få en piercing i naveln, men jeg skjønner egentlig ikke hva som er problemet.. Det er jo ikke noe som er farlig hvis man er flink til å rense det.. Men herreguud.. hadde dødd for kroppen din altså! Men kan du være så snill å legge ut videoen?:-D
20.04.2013, 16:27
Postet av: Eirin
Takk for svar ♥
21.04.2013, 15:50
URL: http://eirinhaugland.blogg.no
Postet av: June
Hei. Kunne du værsåsnill å svart på dette? Hvor lang tid tar det før man kan bade i saltvann? Og klor? :)
25.04.2013, 16:59
Postet av: lea
Jeg tok på samme sted!!♡
26.04.2013, 17:52

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits