Sorry for dårlige bilder, men er ett eller annet som har skjedd med kameraet så bildene blir utydelige? Håper jeg klarer å fikse det, for jeg er ikke spesielt keen på å kjøpe nytt.. noen som vet hva som kan ha skjedd? Om det er noen instillinger ellernoe? Her kommer hvertfall et ganske etter spurt innlegg, om jeg kunne vise dere sminken min. Og bare for å få sagt det, så bruker jeg ikke alt samtidig!


Foundation fra Dior, den liker jeg faktisk utrolig godt! Har aldri vært spesielt fan av foundation men denne gir et naturlig resultat og glir fint inn i huden. Du får heller ikke lett skjolder eller blir rød av denne, som man fort kan bli av forskjellige foundation. Fås kjøpt på de fleste parfymerier, om jeg ikke tar helt feil?

The Balm Bahama Mama bronzer, den er ganske mørk så bruker den for det meste bare til å markere kinnbein, som gir et fint naturlig resultat. Kan kjøpes her.

Too Faced chocolate soleil er helt klart favoritten! Den lukter så godt, og gir perfekt farge etter min mening. Er jo en grunn til at "alle" liker den, har aldri hørt noen negativt med denne.

YSL concealern bruker jeg sjeldent, men om det er noen dager hvor jeg er veldig blå under øynene pga lite søvn er denne en reddene engel. Anbefaler den ikke til å dekke over kviser osv, da blir det verre. Hvertfall på meg! 


Extra volume collagene er ekstra maskaren min når jeg går tom for den andre, rett og slett fordi man får mye kortere vipper av denne.

Telescopic carbon black elsker jeg! Får mange spørsmål om hvilken mascara jeg bruker, og da er det denne! Man får helt sinsykt lange øyevipper, og har brukt denne fast i et år snart!

Le crayon sourcils er øyenbrynspennen jeg har begynt å bruke i det siste, den er ikke fult så mørk som den andre også liker jeg at det er kost på den andre siden!

Le crayon khôl har jeg brukt lenge men er litt for mørk så må alltid duse den ut, men den sitter ut dagen så er utrolig bra kvalitet! Prisen derimot er veldig stiv, men er som regel sånn om man skal ha ting med kvalitet. 


Smilelab tannblekning prøvde jeg første gang i mai 2012 men da har jeg brukt strips! Stripsene gjør så du får et langvarig hvitt smil, men denne pennen er mer som frisker opp smilet i noen timer når du feks skal i bursdag, på fest eller bare en dag på shopping. Veldig lett å ha med rundt!

Mac viva glam nicki kjøpte jeg i sommer på mac butikken på oslo city, og dette er helt klart favoritt leppestiften min. Elsker fargen!

Lip scrub fra lush fikk jeg i julegave, og denne liker jeg også utrolig godt. Nå på vinteren er det lett å få tørre lepper noe jeg virkelig hater! Denne fikser dette bra, så påfør denne og så en god leppomade etterpå så har du plutselig perfekte lepper igjen!


Konkurransen hvor du kan vinne en lulu's sminkebag og the balm hot mama avsluttes på fredag, så husk å meld dere på her! 

Postet av: RENTE DHLEN
Jeg har så innmari lyst på mye av det! Du er ogsåm sinnsykt pen! <3
05.02.2013, 19:06
URL: http://rendahl.blogg.no
Postet av: Katrine - Moteblogger og webdesigner
Så mye herlig sminke du har!

Kan hende kameraet ditt er satt på manuelt at du må fokusere selv. Jeg aner ikke hvorfor bildene blir så utydelige, håper du finner ut av det! :-)
05.02.2013, 19:20
URL: http://katrineaastorp.blogg.no
Postet av: Malin Monge
ingen maskaraer er bedre enn telescopic carbon black! har vært trofast i 2 år, eneste negative er vel at du må kjøpe ny ganske ofte :))
05.02.2013, 20:44
URL: http://malinamo.blogg.no
Postet av: Ine
Shit, vi bruker nesten bare det samme jo!
05.02.2013, 21:04
Postet av: Emma Holmen<3
hvor kan man få kjøpt tannblekinga? <3
05.02.2013, 22:09
Postet av: Marta
Skjedde lignende med et kamera jeg brukte på skolen i dag, måtte ta av linsa og blåse ned i "hullet" for at det skulle bli klarere! :P vet ikke om det funker på ditt kamera, men du kan jo prøve :D Elsker bloggen din! <3
05.02.2013, 22:54
Postet av: CAROLINECF
Emma Holmen: på coverbrands hvertfall, også tror jeg kanskje man kan kjøpe det på vita!
06.02.2013, 00:08
URL: http://carolinecf.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits