Tør shampoo fra Batiste, kan kjøpes på Vita for 79,- tror jeg! Den med leopard mønster heter Sassy & Daring Wild og den rosa med blomster heter Floral & Flirty blush. De fungerer helt greit og lukter veldig godt! Anbefaler å ikke bruke for mye av gangen av disse, for det sliter på håret og i tillegg kan skape sår i hodebunnen! 


Bruker en helt vanlig shampoo og balsam fra Just Glow som man får kjøpt på de fleste matbutikker. Akkurat disse er egnet for slitt og ødelagt hår, og lukter en blanding av bringebær og roser (ganske søt lukt, med andre ord). 


Jeg som retter håret så mye trenger en beskyttelse hårspray (noe jeg anbefaler alle å bruke), og jeg bruker denne som er fra Redken. Syns denne funker veldig bra, men tror jeg skal teste en fra Got2Be om ikke lenge. Kan kjøpes på forskjellige frisørsalonger. 
 


Denne sprayen fra KMS california er jeg veldig skuffet over. Den skal gjøre så håret holder lenger og ikke krøller seg med en gang man går ut døren, men det funket hvertfall ikke på mitt hår.. Bortkastede penger, for å si det sånn. Hårkur fra Redken, fås kjøpt på forskjellige frisørsalonger. Husker desverre ikke prisen, men tror ikke den er så altfor dyr. Funker veldig bra, men syns den lukter litt rart. Har hatt veldig lite av slitte tupper etter jeg begynte å bruke denne, og man får veldig glansfult hår! 
 

Har du noen hårprodukter å anbefale? 

Postet av: Ine Kristine Lading
Haha, okei.. dette kommer sikkert til å høres HELT feil ut men jeg drømte om deg i natt! Haha :D Sykt weird men du var inni huset mitt og kjeftet på mamma (?!) før du smilte og gikk ut.. Våknet opp litt forvirret bare! Ha en fin dag da, håper ikke du tror jeg er en gammel pedofil mann eller noe.. for det er jeg ikke!

Haha, leser vartfall bloggen din hver dag og synes du er superpen! :D

- ine
15.10.2012, 17:44
URL: http://www.casadeline.blogg.no
Postet av: Rikke
Så masse bra! Jeg har egentlig ikke noe å annbefale :)
15.10.2012, 18:52
URL: http://rikkeeaa.blogg.no/
Postet av: carolinecb
du burde prøve marraconoil !!!!! shampon og balsamen er utrolig bra ! og oljen gjør håret glansfult og gjør håret friskt. har selv slitte tupper etter rettetang men denne virker
15.10.2012, 19:25
URL: http://carolinecb.blogg.no
Postet av:
Den siste (altså hårkuren) er for folk med afro! Jeg hadde shampoen og balsamen før, også fortalte jeg de i butikken at jeg hadde brukt den, så sa dem at de er for folk med afro som retter og føner håret :-) Just so you know!
15.10.2012, 19:27
Postet av: CAROLINECF
Anonym: Hmm, har veldig krøller og funker veldig bra så er ikke noe problem hvertfall! haha :-)
15.10.2012, 19:29
URL: http://carolinecf.blogg.no/
Postet av: Mia
jeg anbefaler deg å ikke prøve den varmebeskyttende sprayen til got2be, den svarte. den la seg som et belegg på rettetangen min som ikke ville gå vekk, og som jeg tilslutt måtte skrape vekk, skulle uansett bytte ut den tangen med en annen, men den ble uansett ødelagt.
15.10.2012, 21:16
Postet av: Silje - photo & hverdag ♥
fine produkter <3
15.10.2012, 21:32
URL: http://siljebaer.blogg.no
Postet av: sunnivahr
Jeg er utrolig dårlig til å gidde å bruke penger på hårprodukter, må virkelig bli flinkere der - ettersom jeg har kjempeslitte tupper etter farging. Men takk for tips til hårkuren, så planer å kjøpe den om ikke lenge :-)

Og jeg har sagt det før her på bloggen, men sier det igjen: Du er utrolig pen! Døøør av misunnelighet... Haha, okei nå føler jeg meg litt stalker.
15.10.2012, 21:44
URL: http://www.sunnivahr.blogg.no
Postet av: Unknown
Veldig bra innlegg! Jeg bruker ikke disse produktene til vanlig, men jeg kommer nok til å prøve ut noen etter hvert. (:
15.10.2012, 22:08
Postet av: Ida
Hvor mye kostet redken-produktene? har hatt lyst til å prøve de lenge, etter å ha lest at de funker må jeg få tak i de :-)
16.10.2012, 18:14
Postet av: kollektivlivet
Tørrshampoo er årets produkt. Serr, glemte å vaske håret på en uke en gang. Det så ut som om vi hadde vasket det for bare tre dager siden.

Besøk bloggen vår ;)
16.10.2012, 22:00
URL: http://kollektivlivet.blogg.no
Postet av: Emilie
Bra innlegg! :)
19.10.2012, 17:09
URL: http://mijjesin.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits