Her er et forhåndsskrevet innlegg av Caroline, som noen av dere har spurt etter:

Jeg skrev et lignende innlegg for et par måneder siden, men tenkte å lage et nytt. Jeg får en del spørsmål innen trening så tenkte det var greit å svare på de i et eget innlegg.

Hvordan får du motivasjon til å trene? Hvordan jeg får motivasjon er egentlig ganske enkelt. Jeg kan sitte å se på bilder på weheartit i timesvis og da blir jeg så rastløs at jeg må trene, og jeg som er så kresen gir meg aldri før jeg får det resultatet jeg vil ha så når jeg går inn for noe, jobber jeg virkelig for det. Annen måte for å få motivasjon til å trene er å tenke at du vil ha en sykt fin kropp til sommeren, det funker alltid for meg!

Tenker du noe spesielt på kosthold? Skulle ønske jeg kunne si ja, men jeg tenker ikke så mye på det.. Jeg spiser utrolig mye usunt, og det spiser jeg ganske ofte. Ikke braa, så en av målene mine er å kutte ned godteri osv..

Hvor ofte trener du? Det kommer veldig an på. Etter at jeg sluttet på håndball trener jeg ikke i nærheten av så mye som før, men jeg prøver å ta styrke i ca 1 time hver dag hvertfall. Nå har jeg endelig fått meldt meg inn på et treningssenter også, som jeg skal trene anhver dag!

Har du tips til noe treningsmusikk? Har egentlig ikke noen spesielle tips, jeg sliter litt selv. Men jeg syns denne remixen er veldig deilig å trene til. 

Postet av: Anneli Aaland
Bra svart :)
27.06.2012, 13:36
URL: http://anneliaaland.blogg.no
Postet av: Jenny Marie Nesse
Gode svar :-)
27.06.2012, 14:52
URL: http://jmnn.blogg.no/
Postet av: Silje
Kunne ønske jeg hadde like mye viljestyrke som deg når det kommer til trening! skulle virkelig ha fått trent litt mer enn det jeg har gjort de siste ukene.. :)
27.06.2012, 16:28
URL: http://k0rslund.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV NOUW.COM/BARELOTTE


ABOUT ME
Hei! Jeg heter Caroline, er 20 år og kommer fra den lille byen Moss. Jeg blogger for det meste om hverdagen min, men også litt om mote, sminke og om mine tanker og meninger.

CONTACT
carolinecf.blogg@hotmail.com
DESIGN AV
NOUW.COM/BARELOTTE

hits